søndag 14. oktober 2012

Derma hudpleie har vært på kurs!

Denne helga har gått med til kurs på både meg og Ida Marie. Vi fikk praktisk og teoretisk undervisning av Kristine, Coach fra Gatineau i Paris. Hun snakket engelsk med en sjarmerende fransk aksent og gestikulerte med hendene. Med lette men faste hender viste hun oss flere forskjellige massasjeteknikker til ansiktet. Modellene stortrivdes, og jeg var så heldig at jeg også fikk en behandling!
Vi fikk et grundig innblikk i alle produktene til Gatineau og lærte om hver aktive ingrediens. De lanserte også flere helt nye behandlinger og produkter.
Laser og Detox heter de nye salgsproduktene. De er laget som en kur for huden, med synlig virkning etter 7 dager. Laser er laget hovedsakelig for å forbedre rynker. Detox er laget for å skille ut avfallsstoffer i huden. Den passer godt for folk som reiser mye, røyker, etter langvarig sykdom eller før en dyprens av uren hud. Kuren kan gjøres på det meste, 4 ganger i året. Flasken holder i ca 3 uker og skal brukes dag og natt uten pause. Laser og Detox fås kjøpt i salongen om en måned og koster kun 645,-
Etter hvert nå blir det en helt ny meny med nye og eksisterende behandlinger til ansiktet. Prisklassene blir fra 300,- til 700,-
Ta vare på huden din – uansett alder.
 
 
Vi fikk servert campis ved kursoppstart og goodiebags :-)
Hormomask - den ultimate antiage behandlingen.

En egen anti-age øyebehandling til venstre, til høyre får jeg en behandling som gir glød.

Her er kun en side av ansiktet behandlet. Kundens venstre side, "smilerynken" er tydelig reusert. Bildet til venstre er under behandlinga, bildet til høyre er etterpå. Trykk på bildene for å få det større!

 
 

1 kommentar: