søndag 28. oktober 2012

Brudenegler

På torsdag, mens snøværet slo inn for fult, satt jeg inne og stelte neglene til en kommende brud. Om du ser innlegget - Gratulerer som gift! :-) Lengden er såvidt over finger tuppen, avrundet tipp og naturlig look. Jeg må ærlig innrømme at jeg elsker å lage sånne negler! Lange firkanter kan bli litt i overkant til noen, men så klart er det mange som kler dem også! 
 
De fleste glemmer at de faktisk skal jobbe og bruke hendene som vanlig etter en støp. Og plutselig brekkes det av en bit eller noe løsner på grunn av at neglene i utgangspunktet er for lange. Det er også lett at de hekter seg fast i klær og andre ting, som gjør at neglen får en skade. Skaden synes ikke den første tiden men kan etter hvert begynne å løsne. En neglestøp skal alltid behandles som om det var dine egne negler, selv om de føles sterkere. Og såklart, negleolje er alfa-omega hvis du skal bevare støpen.
 
I salongen har jeg forskjellige fargetoner, masse pynt og glitter. Book dine julenegler hos Derma hudpleie. Husk å vær ute i god tid, de siste timene begynner allerede (!) å fylles opp :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar