fredag 11. oktober 2013

Høsttilbud!


Jeg er tilbake fra permisjon og klinikken holdes åpen etter avtale på tirsdag, onsdag og torsdag fram til på nyåret. Her kommer et høsttilbud:
Bestill en times ansiktsbehandling og få 50 % på valgfritt produkt til ansiktet.
20 % på klassisk massasje.
Tilbudene gjelder fra 21. oktober til 28. november – lurt å gjøre bestillinger i god tid! I klinikken finner du også flere gode tilbud på produkter.

Mer info:
 
Bestill en times ansiktsbehandling og få 50 % på valgfritt produkt til ansiktet. I behandlingen inngår en avansert hudanalyse som gir et 3D bilde av huden din og analyserer fuktnivå, porer, sebum, fasthet og pigmentering. På høsten er det viktig med gode hudpleierutiner, for da er gjerne huden litt ru og fortykket. Eksfoliering gjennom peeling må til for å fjerne det ekstra laget med døde hudceller som naturlig dannes i løpet av sommeren for å beskytte mot UV-stråler.
Ved behandling av hudtilstander slik som uren hud eller flassende og tørr hud trengs det en kur for å oppnå resultater.  En kur på 4 behandlinger – 1 per uke – gir én behandling gratis. De betales samlet etter første behandling. Eks. 4 behandlinger med dyprens 60 min á kr 550 blir samlet 1650,- Kur med øyebehandling for redusering av hovne poser, mørke ringer og fine linjer á kr 230 blir samlet 690,-
Det anbefales med en behandling ca hver 6. uke, dette gir en god oppfølging på huden din.
Stadig flere har behov for avspennende massasje for å reduserer belastningene av vår hektiske, krevende hverdag. Løs opp muskelknuter som er med på å gi spenningshodepine, søvnproblemer og andre stressrelaterte plager i rygg, nakke og skulder. 20 % på klassisk massasje i hele november! Husk også at hver 4. behandling er gratis.
Tilbudene gjelder fra 21. oktober til 28. november – lurt å gjøre bestillinger i god tid!



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar