torsdag 21. oktober 2010

Julegavetips!

Her om dagen hadde jeg bursdag, og fikk en kjempegod lotion og såpe samt et pyntehjerte av min svigermor, Mari Engen Ree. Hun driver Å Gartneri. Der selger de ikke bare blomster, men har også en egen avdeling med mye fint til hjemmet. Å ta en tur hit gjør både godt for sjel og hus! 
Like ved er det en koselig kaffe, “Å-stuggu”. Så da kan man faktisk dra på shopping og ta seg en kaffe etter på. Det er vel den eneste plassen i Meldal man kan(!) Å-byggen får det til!


Pyntehjertet hang jeg opp i kjøkkenvinduet <3



Lavendel Såpe og Bodylotion.

Dermahudpleie's mening:

GINGER & LIME LUXUARY BODY LOTION...

Er god å smøre på, den trekker seg forholdsvis lett inn og etterlater huden myk og smidig.
Den inneholder mange av de gode ingrediensene en body lotion skal ha. Shea Butter som virker fuktighetsbevarende, beskyttende, sårhelende og betennelseshemmende. Olje fra Avocado, som er rik på B- og E-vitamin. Disse vitaminene er viktige antioksidanter som hindrer "harskning" og beskytter huden mot frie radikaler.  Lime, sitron, appelsin og mandarin som alle virker avgiftende og bedrer celulitter ved at årene trekker seg sammen. Dette fører til at den overflødige væsken i vevet dreneres vekk, og ujevnheter blir mindre synlige.
Ingefærrot ekstrakt, virker lindrende på vonde muskler,bedrer sirkulasjonen og gir energi.
Den har 9 forskjellige parfymestoffer og er derfor ikke å anbefale for allergikere.
Den inneholder ingen parabener (hormon hermende konserveringsmiddel), men fem helt vanlige konserveringsmiddel som er mye brukt i hudpleieartikler. 


Mao en god body lotion som jeg har blitt glad i. En flott gave til deg selv eller en venn:)
                                                                                                

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar